Telenet diensten voor Boechout

Woon je in Boechout? Dan kan je terecht bij Telenet Center Kempen voor alle Telenet diensten en producten mét persoonlijke service en advies. 

Nieuwe aansluiting of verhuis van aansluiting voor internet, telefonie, mobile telefonie of tv in Boechout

Ga je verhuizen, alleenwonen of samenwonen in Boechout? Neem dan contact op of kom even langs bij Telenet Center Kempen. Wij regelen je verhuis of nieuwe aansluiting van A tot Z? We adviseren je bij de keuze van het meest geschikte abonnement op basis van je (nieuwe) gezinssamenstelling, zodat je optimaal kan genieten van onze diensten aan een voordelig tarief. We regelen de afspraak met een technieker, of bezorgen je de nodige toestellen voor een doe-het-zelf installatie.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!

Advies bij de keuze van een abonnement in Boechout

Woon je alleen, met twee of heb je een gezin?  Ben je een fervente streamer of gebruik je het internet slechts sporadisch? Er zijn vele factoren die de keuze van een abonnement beïnvloeden. Weet je niet zeker welk abonnement het meest interessant is? Dan helpen wij je graag verder bij de keuze van de formule die het best past bij jouw situatie. Wil je graag laten nakijken of je kan besparen op je huidige telecomfactuur, ongeacht van je huidige provider? Vraag dan hier je gratis simulatie aan!

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!

Problemen en storingen in Boechout

Functioneert je internetaansluiting in Boechout niet naar behoren? Is je modem aan vervanging toe of kan je niet meer telefoneren? Dan kan je ons team van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u contacteren:

Of gebruik het onderstaande formulier om problemen en storingen te melden