Telenet business

Succesvol ondernemen

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven heeft Telenet Center Elektromic een uitgebreid aanbod. Dit professionele gamma zorgt voor een efficiënte manier van communiceren en een verhoogde professionaliteit. Ook hier kan je beroep doen op onze experten om je te begeleiden bij het traject naar de vernieuwing van je telefonie en internetaansluiting.

Uiterst persoonlijke hulp

Met Telenet Business hebt u één iemand die uw vraag persoonlijk opvolgt, van begin tot oplossing. Onze medewerkers hebben de verantwoordelijkheid en vrijheid om hun beloftes aan u op elk moment waar te maken. U hebt een vraag? Een expert zet z’n tanden erin, houdt u op de hoogte en laat pas los wanneer u zegt dat het is opgelost.

 
KLIK - Al het beste van Telenet Business in één bundel

Met KLIK kan je bellen, surfen en tv-kijken, gecombineerd met onze persoonlijke hulp. Je kan onbeperkt downloaden en uploaden via het strafste internet en kan onbeperkt bellen en sms'en, vast én mobiel. Op al je schermen kan je tv-kijken en terugkijken. Je stelt vanaf nu je KLIK zelf samen, dit vanaf €66,52 per maand!

 

Telenet Business - infoaanvraag

Wens je meer informatie of een voorstel op maat van uw bedrijf? Vul dan dit formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op!