FreePhone Business

1 vast nummer, 101 mogelijkheden

Geef je klanten de service die ze verdienen met FreePhone Business. Optimaliseer je kantendienst, breng je medewerkers met elkaar in contact, verminder de kostprijs van je telecominfrastructuur en beheer alles makkelijk zelf. FreePhone Business van Telenet maakt het mogelijk!

Wat is FreePhone Business?

FreePhone Business een digitale telefonieoplossing, maar dan zonder de aankoop van een (dure) telefooncentrale. Deze dienst is beschikbaar op de Telenet Business internetverbindingen. Elk pakket is uitbreidbaar tot 20 telefoontoestellen aan één vast bedrag per maand. Met FreePhone Business krijgt uw ene vaste nummer er een pak mogelijkheden bij, zoals een keuzemenu, automatisch doorschakelen naar vaste en mobiele nummers, gepersonaliseerde boodschappen en nog veel meer.

Met FreePhone Business geeft u bij elk telefoontje een professionele indruk

Flexibele telefonie-oplossing, op maat van uw bedrijf

Of je nu een kleine zelfstandige of grote KMO bent, met FreePhone Business heb je altijd de totaaloplossing die het best bij je past. Je hebt steeds een duidelijk overzicht van het aantal gebruikers en nummers, je kan zelf het systeem makkelijk beheren, en uitbreiden is steeds mogelijk. Alles zit in de cloud, dus er komt geen klassieke telefooncentrale aan te pas. We rekenen enkel een maandelijkse vaste kost aan per gebruiker en toestel.

Meer weten over FreePhone Business van Telenet? Download hier onze brochure!