De signaalswitch

Ontvang 1 jaar gratis een digicorder of box!
Nog analoge tv klant? Kom langs bij Telenet Center Elektromic en ontvang je digicorder of digibox een jaar gratis!

Het analoge tv-signaal wordt regio per regio vervangen door een compactere technologie. Je vertrouwde kabelabonnement blijft gewoon bestaan, alleen verandert het signaal dat door je kabel loopt. Wij laten je persoonlijk én op tijd weten wanneer jouw regio aan de beurt is. Nu al switchen? Doe de check of je wel analoog kijkt. Is dat zo? Dan helpen we je stap voor stap met het herinstellen van je tv.

Veelgestelde vragen

Heeft de Signaal Switch invloed op de prijs van mijn kabelabonnement? 

De aanpassingen aan het signaal hebben geen invloed op de prijs. Je vertrouwde kabelabonnement blijft gewoon bestaan, alleen verandert het signaal dat door je kabel loopt. Je behoudt dezelfde zenders en dezelfde kwaliteit als in het analoge aanbod.

 

Welke zenders ontvang ik na de switch?

Alle analoge zenders kan je ook via het compacte signaal ontvangen. Je verliest dus geen zenders uit het analoge aanbod.

 

Wanneer is mijn regio aan de beurt?

We switchen regio per regio. Soms loopt de grens tussen die technische regio's dwars door een gemeente of straat. We laten je persoonlijk en op tijd weten wanneer jouw regio aan de beurt is.

 

Ik heb al digitale tv of TV met een kaartje. Moet ik nog iets doen?

Is er aan je tv een HD Digibox, HD Digicorder of Telenet TV-box verbonden of heb je TV met een kaartje (CI+module), dan kijk je op dat toestel digitaal en hoef je niets te doen.
Check zeker al je tv's in huis. Het kan zijn dat je op je 2e of 3e tv nog analoog kijkt.
Je moet niet overstappen naar digitale tv of een TV met een kaartje om naar je analoge zenders te blijven kijken. Bij de meeste dunne tv's van minder dan 10 jaar oud volstaat het om de instellingen aan te passen om het compacte signaal te ontvangen.

 

 

Actie geldig tot: 
vr, 01/05/2020

Claim deze promo!

Heb je interesse in deze aanbieding? Vul dan het onderstaande formulier in en claim je voordeel!