Gespreide betaling zonder extra kosten

Wil je de betaling van je toestel spreiden in de tijd?

Dat kan! Je betaalt dan een voorschot (vanaf € 1) en spreidt het resterende bedrag over de tijd. Zo hoef je je aankoop niet langer uit te stellen en voel je dit minder in je portemonnee. Bovendien betaal je geen jaarlijks kostenpercentage (JKP).

Interesse? Neem dan contact op met je Telenet Center in Geel, Herentals of Lier. Wij maken samen met jou je kredietaanvraag op. Na goedkeuring en ondertekening van het kredietcontract krijg je het toestel mee naar huis.

Ruime keuze van toestellen met klantenkorting

Als Telenetklant heb je het hele jaar door recht op een unieke korting tot wel 30% op smartphones, tablets en tv-toestellen. Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon of TV? Spring eens binnen bij het Telenet Center in GeelHerentals of Lier of blader online door ons aanbod! Je geniet hoe dan ook van een straffe korting op een mooie selectie van toestellen!

Bekijk onze toestellen met straffe klantenkorting!

Let op, geld lenen kost ook geld.

  • Lening op afbetaling bestemd voor de aankoop van een mobiel toestel, met vaste debetrentevoet van 0 % en jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 0 %.
  • Voorbeeld van een afbetaling: Voor de financiering van de aankoop van een smartphone met een contante prijs van € 1.239, betaal je een voorschot van € 500,04 en financier je het saldo van € 738,96 door middel van 24 maandaflossingen van € 30,79. Het totaal door jou terug te betalen bedrag, buiten het voorschot, is dan € 738,96.
  • Let wel, we doen geen leningen voor toestellen onder de € 200 en de voorwaarden zijn per toestel anders. Vraag ernaar in een Telenet-winkelpunt.
  • Aanbod beschikbaar in aangeduide Telenet-winkelpunten, onder voorbehoud van aanvaarding van jouw kredietdossier.