Oppo A91 128GB Black

€ 299,00
€ 279,00
Beknopte specificaties
Beeldschermdiagonaal: 
6,40"
Opslagcapaciteit: 
128GB
Hoofdcamera resolutie: 
48

Met de OPPO A91 zet de fabrikant een toptoestel neer in zijn segment. Het toestel heeft een prachtig Amoled scherm van 6.4' diagonaal met geintegreerde vingerafdruksensor in het scherm. Toch ligt het toestel makkelijk in de hand dankzij het handige schermformaat van 20:9 en zijn superdunne behuizing van 7.9 mm. De OPPO A91 biedt je alle mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. De 48MP sensor gebruikt 4-in1 pixel technologie voor prachtige fotos met meer detail, zeker in donkere omstandigheden. De camera module heeft nog 3 extra sensoren, zodat je prachtige groothoekfoto's, macroshots of portait fotos met wazige achtergrond met alle eenvoud kunt maken. De videostabilisator zorgt dan weer dat je een eichte regisseur wordt, en dit allemaal met je eigen OPPO A91. De batterij van 4025 mAh geeft je gegarandeerd vele uren plezier, en met de VOOC Flash Charge 3.0 laad je je toestel opnieuw razensnel op. 5 Minuutjes stroom en je kan weer 2 uren bellen. Slank, stijlvol, handig en krachtig, dat is de nieuwe OPPO A91.

Reserveer dit toestel

Ben je Telenet-klant en heb je interesse in dit toestel? Dan kan je het hier alvast reserveren! We leggen het dan voor je klaar in de winkel naar keuze of verzenden het naar je thuisadres.

Bij levering aan huis dient de betaling vooraf te gebeuren. Je ontvangt hiervoor de volgende werkdag een e-mail met een link naar onze betaalpagina. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel opgestuurd.

Bij afhaling in de winkel wordt het toestel vanaf de volgende werkdag gereserveerd gedurende 5 werkdagen. De betaling gebeurt ter plaatse bij de afhaling.

Uitgebreide specificaties

Camera
Ingebouwde flitser: Ja
Hoofdcamera: Triple
Hoofdcamera resolutie: 48
Selfiecamera resolutie: 16
Connectiviteit
Besturingssysteem: Android 10
Datanetwerk: 4G
Dual SIM: Ja
SIM-kaart type: Nano SIM
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
NFC: Ja
GPS-functie: Ja
Weergave
Scherm type: AMOLED
Beeldschermdiagonaal: 6"
Schermresolutie: 1080x2400
Touchscreen: Ja
Geheugen
Opslagcapaciteit: 128GB
RAM-geheugen: 8GB
Max. grootte geheugenkaart: 256GB
Afmetingen
Breedte: 73,30 mm
Dikte: 7,90 mm
Hoogte: 160,20 mm

Verzekering tegen schade en diefstal

Geniet zorgeloos van je nieuwe toestel met onze vernieuwde serviceplannen. 
Vanaf € 6,99 per maand is uw toestel beschermd tegen volgende zaken:

 • Beschadiging
 • Val-, stoot- en waterschade
 • Elektronische en mechanische schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstal en beroving
 • Misbruik telefoonkosten en data na diefstal

Je kan deze verzekering afsluiten tijdens of na de aankoop van uw toestel. Vraag meer info in uw winkelpunt.

Actievoorwaarden

 • Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
 • Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
 • Bij aankoop van een toestel, via deze website of in een Telenet Center, krijgt de klant de vermelde korting.
 • De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.
 • Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.