Samsung Galaxy S20 128GB Blue

€ 799,00
€ 649,00
Beknopte specificaties
Beeldschermdiagonaal: 
6,20"
Opslagcapaciteit: 
128GB
Batterijcapaciteit: 
4000Mah
Hoofdcamera resolutie: 
64+12+12 Megapixel - AF/DualOIS/3x Optical Zoom

De Samsung Galaxy S20 128GB 4G heeft een 6,2 inch quad hd 120 Hz scherm. Met een verversingssnelheid van 120 keer per seconde scroll je soepel door je tijdlijn. Achter op het toestel vind je naast de standaard lens ook een groothoek- en een telelens. Met de krachtige Samsung Exynos 990 processor en 8 GB werkgeheugen kan de Samsung S20 de zwaarste taken aan. Je schakelt soepel tussen verschillende apps en zware games start je zonder haperingen. Verder beschikt het toestel over een 4.000 mAh batterij, waarmee je normaal gesproken de dag doorkomt zonder tussentijds opladen. Het toestel ondersteunt Power Delivery, dus je laadt de batterij razendsnel op.

Camera
Met de 12 megapixel standaard camera, de 12 megapixel groothoeklens en de 64 megapixel telelens heb je voor elke situatie de juiste camera. Met de groothoeklens leg je grote groepen en gebouwen vast. De telelens met 3x optische zoom gebruik je om ver in te zoomen. Je haalt voorwerpen 3 keer dichterbij zonder kwaliteitsverlies. Weet je niet welke lens je moet kiezen? Met de Single take functie maak je met 1 druk op de knop tot 14 foto's en video's tegelijk met de verschillende camera's op het toestel. Verder hebben de camera's optische beeldstabilisatie, dus je foto's zijn zelden bewogen.

Samsung Galaxt S20

Design
Met de S20 serie kiest Samsung voor een ander ontwerp dan de voorganger. Zo zitten de camera's verwerkt in een zogeheten camera-eiland. De geavanceerde camera's op de S20 nemen wat ruimte in beslag, waardoor dit platform wat uitsteekt. Het toestel kan daarom wiebelen als je het op zijn rug neerlegt. Wanneer de Samsung S20 in een hoesje zit, heb je hier geen last meer van. De selfiecamera vind je terug in een kleine opening boven in het midden van het scherm. 

Samsung Galaxt S20

Reserveer dit toestel

Ben je Telenet-klant en heb je interesse in dit toestel? Dan kan je het hier alvast reserveren! We leggen het dan voor je klaar in de winkel naar keuze of verzenden het naar je thuisadres.

Bij levering aan huis dient de betaling vooraf te gebeuren. Je ontvangt hiervoor de volgende werkdag een e-mail met een link naar onze betaalpagina. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel opgestuurd.

Bij afhaling in de winkel wordt het toestel vanaf de volgende werkdag gereserveerd gedurende 5 werkdagen. De betaling gebeurt ter plaatse bij de afhaling.

Uitgebreide specificaties

Camera
Ingebouwde flitser: Ja
Hoofdcamera: Triple
Hoofdcamera resolutie: 64+12+12 Megapixel - AF/DualOIS/3x Optical Zoom
Selfiecamera resolutie: 10
Connectiviteit
Besturingssysteem: Android 10
Datanetwerk: 4G
Dual SIM: Ja
SIM-kaart type: Nano SIM
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
NFC: Ja
GPS-functie: Ja
Weergave
Scherm type: Dynamic Amoled
Beeldschermdiagonaal: 6"
Schermresolutie: 1440x3200
Touchscreen: Ja
Geheugen
Opslagcapaciteit: 128GB
RAM-geheugen: 8GB
Max. grootte geheugenkaart: 1TB
Afmetingen
Breedte: 69,10 mm
Dikte: 7,90 mm
Hoogte: 151,70 mm
Extra info
Batterijcapaciteit:
4000Mah
Watervrij:
Ja
Stofvrij:
Ja

Verzekering tegen schade en diefstal

Geniet zorgeloos van je nieuwe toestel met onze vernieuwde serviceplannen. 
Vanaf € 6,99 per maand is uw toestel beschermd tegen volgende zaken:

 • Beschadiging
 • Val-, stoot- en waterschade
 • Elektronische en mechanische schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstal en beroving
 • Misbruik telefoonkosten en data na diefstal

Je kan deze verzekering afsluiten tijdens of na de aankoop van uw toestel. Vraag meer info in uw winkelpunt.

Actievoorwaarden

 • Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
 • Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
 • Bij aankoop van een toestel, via deze website of in een Telenet Center, krijgt de klant de vermelde korting.
 • De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.
 • Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.