Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB Black

€ 1 349,00
€ 1 149,00
Beknopte specificaties
Beeldschermdiagonaal: 
6,90"
Opslagcapaciteit: 
128GB
Batterijcapaciteit: 
5000Mah
Hoofdcamera resolutie: 
48+108+12+ToF - AF/DualOIS/100x Space Zoom

De Samsung Galaxy S20 Ultra valt op dankzij de geavanceerde camera's. Met een standaard-, groothoek- en telelens met 10x optische zoom heb je voor elke situatie de juiste camera. De Time-of-Flight sensor meet daarnaast diepte, waardoor je een scherptediepte-effect creëert. Het 6,9 inch quad hd scherm is niet alleen scherp, maar ook heel groot. Het toestel past dus niet in elke hand of broekzak. Met de hoge verversingssnelheid van 120 keer per seconde scroll je vloeiend door je tijdlijn. Verder ondersteunt dit toestel het snelle 5G netwerk dat binnenkort wordt uitgerold. Zware apps en games vormen geen probleem voor de Samsung S20 Ultra. Het toestel heeft namelijk een krachtige Samsung Exynos 990 processor en 12 GB werkgeheugen. De grote 5.000 mAh batterij haalt het einde van de dag zonder tussentijds opladen. Is je S20 Ultra wel leeg? Dankzij ondersteuning voor Power Delivery laad je het toestel razendsnel weer op.

Let op: dit toestel is geschikt voor het nieuwe, verbeterde 5G netwerk. Dit netwerk is nu nog niet beschikbaar, maar wordt in de komende jaren gefaseerd uitgerold.

Camera
De 108 megapixel standaard camera brengt 9 megapixels samen tot 1 megapixel. Omdat er meer informatie in 1 megapixel verwerkt is, zijn je foto's gedetailleerder en scherper. De 12 megapixel groothoeklens zorgt ervoor dat grote groepen en gebouwen ook op je foto passen. De 48 megapixel telelens heeft 10x optische zoom. Je zoomt hiermee tot 10x in zonder dat je foto minder scherp wordt. Verder creëer je met de Time-of-Flight sensor een scherptediepte-effect. Dit is bijvoorbeeld mooi bij portretfoto's. Kan je niet kiezen welke camera je wil gebruiken om een belangrijk moment vast te leggen? Met de Single Take functie maak je met één druk op de foto tot 14 foto's en video's tegelijkertijd.

Samsung Galaxt S20

Design
Opvallend aan het ontwerp van de S20 serie is het camera-eiland aan de achterkant van het toestel. In dit platform zijn de camera's van het toestel verwerkt. Omdat de geavanceerde camera's vrij groot zijn, steekt het camera-eiland iets uit. Hierdoor kan de telefoon een beetje wiebelen wanneer je hem op zijn achterkant neerlegt. Zodra je een hoesje om het toestel doet, heb je hier geen last meer van. Verder is de selfiecamera in een kleine opening aan de bovenkant van het scherm verwerkt. 

Samsung Galaxt S20

Reserveer dit toestel

Ben je Telenet-klant en heb je interesse in dit toestel? Dan kan je het hier alvast reserveren! We leggen het dan voor je klaar in de winkel naar keuze of verzenden het naar je thuisadres.

Bij levering aan huis dient de betaling vooraf te gebeuren. Je ontvangt hiervoor de volgende werkdag een e-mail met een link naar onze betaalpagina. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel opgestuurd.

Bij afhaling in de winkel wordt het toestel vanaf de volgende werkdag gereserveerd gedurende 5 werkdagen. De betaling gebeurt ter plaatse bij de afhaling.

Uitgebreide specificaties

Camera
Ingebouwde flitser: Ja
Hoofdcamera: Triple
Hoofdcamera resolutie: 48+108+12+ToF - AF/DualOIS/100x Space Zoom
Selfiecamera resolutie: 40
Connectiviteit
Besturingssysteem: Android 10
Datanetwerk: 5G
Dual SIM: Ja
SIM-kaart type: Nano SIM
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
NFC: Ja
GPS-functie: Ja
Weergave
Scherm type: Dynamic Amoled
Beeldschermdiagonaal: 7"
Schermresolutie: 1440x3200
Touchscreen: Ja
Geheugen
Opslagcapaciteit: 128GB
RAM-geheugen: 12GB
Max. grootte geheugenkaart: 1TB
Afmetingen
Breedte: 76,00 mm
Dikte: 8,80 mm
Hoogte: 166,90 mm
Extra info
Batterijcapaciteit:
5000Mah
Watervrij:
Ja
Stofvrij:
Ja

Verzekering tegen schade en diefstal

Geniet zorgeloos van je nieuwe toestel met onze vernieuwde serviceplannen. 
Vanaf € 6,99 per maand is uw toestel beschermd tegen volgende zaken:

 • Beschadiging
 • Val-, stoot- en waterschade
 • Elektronische en mechanische schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstal en beroving
 • Misbruik telefoonkosten en data na diefstal

Je kan deze verzekering afsluiten tijdens of na de aankoop van uw toestel. Vraag meer info in uw winkelpunt.

Actievoorwaarden

 • Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
 • Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
 • Bij aankoop van een toestel, via deze website of in een Telenet Center, krijgt de klant de vermelde korting.
 • De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.
 • Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.