Over Telenet Center Elektromic

TOTAALAANBOD INTERNET, TELEFONIE EN ENTERTAINMENT

Telenet Center Elektromic, met vestigingen in GeelHerentals en Lier, zijn officiële verdeelpunten van Telenet. Je kan er terecht voor alle diensten en producten van Telenet. De persoonlijke service krijg je er gratis bij!

 

Persoonlijke service

Kom eens langs en ontmoet onze mensen. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we je leren kennen én dus beter kunnen helpen.  Spring gerust eens binnen voor een tas koffie en ontdek ons aanbod en onze diensten op een aangename manier.

Kijk waar je ons kan vinden in GeelHerentals en Lier.

Experten tot uw dienst

Je krijgt advies op maat van onze experten, die alle producten van Telenet van a tot z kennen. Zij helpen je bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat je installatie vlekkeloos verloopt. Ook achteraf helpen zij jou graag verder.

Heb je een vraag over je Telenet-product? Neem dan contact op!

Steeds in de buurt

Met onze Telenet Centers in Geel, Lier en Herentals moet je nooit ver rijden. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10u tot 18u. Je kan bij ons terecht voor een nieuwe aansluiting en aanpassing van je abonnement of het inplannen van een verhuis of overname. Maar ook om je oude digicorder gratis om te ruilen.

Kijk waar je ons kan vinden in Geel, Herentals en Lier.

Uitgebreid aanbod toestellen

Bij een nieuw abonnement hoort soms ook een nieuw toestel. Bij Telenet Center vind je het ruimste aanbod van mobiele telefoons, televisietoestellen, computers, laptops, tablets, enz. Zo zijn wij een one-stop-shop voor alles wat betreft connectiviteit en entertainment. Koop je bij ons een nieuwe mobiele telefoon? Dan helpen wij bij de configuratie en geven we graag wat meer toelichting over het gebruik van het toestel.

Wist je dat we voor Telenet-klanten uitzonderlijke kortingen hebben? Klik hier!