Diensten

Bij Telenet Center Elektromic in Geel, Herentals en Lier krijg je persoonlijk advies en ondersteuning bij al je Telenet-producten. Ben je op zoek naar een nieuwe internetaansluiting, ga je verhuizen, zoek je de meest geschikte smartphone of heb je een nieuwe digicorder nodig?

Wij staan steeds voor jou paraat!

 

Nieuwe aansluiting voor internet, televisie en telefoon

Heb je een nieuwe aansluiting nodig voor internet, televisie en telefonie? Kies dan voor Telenet en geniet van het snelste internet en het beste entertainment. Onze adviseurs gaan samen met jou na welke de beste formule en installatiemogelijkheden zijn. We organiseren de installatie en configuratie zodat je binnen de kortste keren kan genieten van je connectiviteit!

Wist je dat... je vaak sneller een installatie kan boeken via een Telenet Center dan online?

Verhuis je internetaansluiting

Ook bij een verhuis van je aansluiting voor internet, telefoon en televisie, helpen we jou graag verder bij de praktische organisatie. Meestal is dit ook een ideaal moment om de huidige abonnementen onder de loep te nemen. We bekijken je nieuwe situatie en gaan na welke abonnementsformule het interessantst is. We nemen de volledige administratie voor onze rekening!

Kom langs voor meer informatie of een verhuisafspraak!

Straffe kortingen op toestellen

Als Telenet-klant krijg je bij ons altijd een fikse korting op een selectie van smartphones, iPhones, tablets, laptops, telefoontoestellen en televisietoestellen. Bekijk hier ons aanbod, maak alvast je keuze en profiteer van je voordeel. Of kom eens langs in één van onze Telenet-centers voor meer info!

Bekijk onze smartphones, tablets, laptops en tv-toestellen met Telenetkorting!

Advies van experten

Ook last van keuzestress? Geen nood, onze vakmensen onderzoeken samen met jou wat de beste opties zijn. Zowel bij de keuze van je abonnementen voor telefoon, mobiele telefonie, internet en televisie, als bij de keuze van de toestellen. Onze Telenet Centers beschikken namelijk over een zeer uitgebreid aanbod van smartphones, vaste telefoontoestellen, televisietoestellen, laptops en computers.

Ontdek een ruim aanbod van toestellen in onze Telenet Centers!

Bespaar op je telecomfactuur

Wil je besparen op je rekening voor internet, telefonie, mobiele telefonie en televisie? Kom dan eens langs met je meest recente telecomfactuur! Wij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en stellen de meest voordelige oplossing voor. Zo weet je zeker dat je het juiste abonnement hebt op maat van jouw verbruik. Een gratis optimale service én elke maand minder betalen. Waar wacht je nog op?

Kom langs met je meest recente factuur of vraag online een simulatie aan!

MEER DIENSTEN

Heb je vragen over onze producten of diensten, dient er een aanpassing te gebeuren of heb je technische support nodig? Voor deze en andere diensten kan je terecht bij onze Telenet Centers:

  • Een nieuwe simkaart voor je (nieuwe) smartphone halen
  • De configuratie van je (nieuwe) smartphone
  • Een screenprotector plaatsen op je (nieuwe) smartphone
  • Verzekering voor je smartphone en tablet
  • Een (gratis) wifi booster halen om je draadloze signaal te verbeteren
  • Je oude digibox of digicorder ruilen voor nieuw model met extra functionaliteit
  • Je oude modem inruilen voor nieuw model met een hogere snelheid
  • De overname van een Telenet-abonnement, bijvoorbeeld bij overijden of scheiding
  • Het afhalen van een modem en toestellen voor een doe-het-zelfinstallatie
  • Reparatieservice voor smartphones, tablets, laptops en televisietoestellen