Telenet aanbod voor particulieren

Telefonie en mobiele telefonie

Zowel voor een vaste lijn als voor mobiele telefonie heeft Telenet het interessantste aanbod. Kies uit de verschillende formules voor het abonnement dat het best bij jou past. Of combineer verschillende nummers onder één account voor extra voordelige tarieven. Onze experten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft abonnementsformules en toestellen. 

Is je gezinssituatie gewijzigd? Kom dan zeker eens langs om de mogelijkheden te bekijken!

Het snelste internet

De snelste internetaansluiting vind je bij Telenet. Afhankelijk van je gezinssituatie en mediagebruik kunnen je noden en wensen variëren. Onze experten helpen je graag bij het kiezen van de beste formule op maat. Je hebt al een internetaansluiting vanaf € 30 per maand. Wil je een nieuwe aansluiting aanvragen of ga je binnenkort verhuizen? Kom dan zeker eens binnen bij Telenet Center Elektromic voor een snelle afspraak.

Onze adviseurs kunnen doorgaans sneller een installatie inplannen dan wanneer je dat zelf online doet!

Tv en entertainment

Optimaal genieten van het tv-aanbod doe je met Telenet. Onze pakketten in combinatie met een supersnelle internetaansluiting zorgen voor een ultieme entertainmentervaring. Breid het aanbod uit met Streamz, Streamz+, Play More of Play Sports voor een ongezien zenderaanbod, de beste series en 7 dagen terugkijk TV.

Wil je de extra diensten van Telenet uittesten? Kom dan langs voor een gratis demo of een proefabonnement!

Pakketten en promo's

Wanneer je verschillende diensten combineert, kan je gebruik maken van voordeelpakketten zoals One en OneUp. Op die manier bespaar je elke maand op je telefoon- en internetfactuur. Daarnaast zijn er continu promoties op (mobiele) telefonie, internet en tv. Onze Telenet-experten stellen je graag de meest voordelige formule voor, op maat van jouw noden en wensen. 

Kom eens langs, wij helpen je graag bij de keuze van de beste abonnementsformule en de praktische organisatie!