Blogs

Ontdek de Telenet-app

  • De Telenet-app is de alles-in-één-app waarmee je het maximum uit je Telenet haalt.
  • Met de Telenet-app kan je gemakkelijk je verbruik checken, je wifi optimaliseren, je aanrekeningen bekijken en betalen of hulp zoeken. 
  • Bovendien kan je ook persoonlijke berichten ontvangen in de app (bv. over je verbruik).

Je saldo bekijken en betalen

  • Check of je een openstaand saldo hebt.

Europese Commissie geeft goedkeuring voor oprichting nieuwe Vlaamse streamingdienst

Tv-kijken of radio luisteren via een analoog signaal via de kabel, da’s binnenkort verleden tijd. Deze verouderde technologie neemt veel ruimte in op de kabel. Daarom lanceert Telenet de Signaal Switch. Zo optimaliseren we ons netwerk voor de toekomst én maken we plaats voor het toegenomen dataverkeer. 

Maar wat is dat nu precies de Signaal Switch? In deze video leggen we het jullie even uit...

Telenet wil zijn Play Sports-klanten in deze tijden waarin geen live wedstrijden gespeeld worden toch een zo straf mogelijk entertainment aanbod bieden. Daarom vult Telenet het sportaanbod in de maanden april en mei aan met straffe films. Concreet zullen de Play Sports-kanalen 5 tot en met 8 (kanaalnummers 204 tem 207) ingevuld worden met de films en series van Play More.

De Signaal Switch

Tv-kijken of radio luisteren via een analoog signaal via de kabel, da’s binnenkort verleden tijd. Deze verouderde technologie neemt veel ruimte in op de kabel. Daarom lanceert Telenet de Signaal Switch. Zo optimaliseren we ons netwerk voor de toekomst én maken we plaats voor het toegenomen dataverkeer.

Het coronavirus, je kan er niet omheen. Lessen gaan niet door, meer en meer mensen werken thuis en ook ontspanning zal vooral binnenshuis moeten gebeuren. Telenet maakt die situatie graag zo aangenaam mogelijk! We voorzien daarom meer internet, meer data en meer entertainment, al zeker tot 3 april 2020. Zo slaan we ons er samen door!

Wel met 1 maand gratis PLAY!

Het familiefeest voorbereiden? Geen stress. Straks houden je kleine schurken zich uren in stilte bezig. Want er ligt 1 maand gratis Play voor jullie onder de kerstboom. Wedden dat je zelf ook graag meekijkt naar de fijnste films en de strafste series? 

Analoog radio luisteren via de kabel, da’s binnenkort verleden tijd. We schrappen deze verouderde technologie want deze neemt veel ruimte in op de kabel. Zo optimaliseren we ons netwerk voor de toekomst én maken we plaats voor het toegenomen dataverkeer.

Er duiken steeds meer slimme toestellen op in onze woning. Om de verlichting mee aan- en uit te schakelen of de verwarming vanop afstand mee te bedienen. En ook babyfoons of draadloze camera's waarmee we zelf onze woning vanop afstand in de gaten kunnen houden. Alleen vormen die smart devices een gevaar voor de veiligheid van ons netwerk. Cybercriminelen scannen naar onbeveiligde toestellen om ze in te zetten voor kwaadwillige doeleinden. Zo gluren ze schaamteloos binnen via je slimme camera of raken ze via je slimme deurbel aan gegevens op je laptop. 

Alles gaat digitaal, ook de radio

Radio bestaat meer dan 100 jaar, en toch luisteren vele mensen nog steeds op dezelfde manier: analoog. Toch heeft digitaal radioluisteren vele voordelen. Het geluid is kraakhelder en van uitstekende kwaliteit, het aanbod is groter dan ooit. Daarom maken wij de switch van analoge naar digitale radio. Het analoge signaal via de kabel van Telenet stopt en dat wil zeggen dat je best de switch maakt naar een andere manier van luisteren. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk!

Pagina's