Samsung Galaxy S20 Plus 128GB Black

€ 999,00
€ 799,00
Beknopte specificaties
Beeldschermdiagonaal: 
6,70"
Opslagcapaciteit: 
128GB
Batterijcapaciteit: 
4500Mah
Hoofdcamera resolutie: 
64+12+12+ToF - AF/DualOIS/3x Optical Zoom

De Samsung Galaxy S20 Plus heeft een groot 6,7 inch quad hd scherm. Dit beeldscherm past niet in elke hand of broekzak, maar is wel geschikt om te genieten van je favoriete film, serie of game. Het scherm ververst 120 keer per seconde, waardoor gamen en scrollen door je tijdlijn erg soepel gaat. De S20 Plus beschikt over 3 camera's en een Time-of-Flight sensor. Deze sensor helpt bij het maken van een scherptediepte-effect. Naast de 12 megapixel standaard camera beschikt het toestel over een 12 megapixel groothoeklens en een 64 megapixel telelens. Met de krachtige Samsung Exynos 990 processor en 8 GB werkgeheugen zijn zware apps en games geen probleem voor dit toestel. De 4.500 mAh batterij gaat de hele dag mee. Dankzij ondersteuning voor Power Delivery laad je het toestel ook razendsnel weer op.

Camera
De Samsung S20 Plus heeft naast de standaard-, groothoek en telelens ook een Time-of-Flight sensor. Deze sensor meet diepte nauwkeurig, waardoor je een mooier scherptediepte-effect creëert dan met andere camera's. Bovendien opent de sensor de deuren voor AI (Artificial Intelligence), waardoor je bijvoorbeeld virtueel en in 3D ziet hoe een kast in je woonkamer staat. De telelens heeft 3x optische zoom, waardoor je 3 keer inzoomt zonder dat je foto minder scherp wordt. Verder heeft de S20 Plus de Single Take functie. Hiermee maak je met één druk op de knop tot 14 verschillende foto's en video's met de verschillende camera's.

Samsung Galaxt S20

Design
De S20 serie ziet er anders uit dan de voorgaande toestellen uit Samsung's S lijn. Zo zijn de camera's aan de achterkant van het toestel verwerkt in een camera-eiland. Dit platform steekt enigszins uit, omdat de geavanceerde camera's van de S20 serie groter zijn dan bij andere smartphones. Wanneer je het toestel op de rug neerlegt, kan het gaan wiebelen. Zit je S20 Plus in een hoesje? Dan merk je hier niets meer van. Verder is het scherm bijna randloos. De selfiecamera zit verwerkt in een kleine opening boven in het midden van het scherm.

Samsung Galaxt S20

Reserveer dit toestel

Ben je Telenet-klant en heb je interesse in dit toestel? Dan kan je het hier alvast reserveren! We leggen het dan voor je klaar in de winkel naar keuze of verzenden het naar je thuisadres.

Bij levering aan huis dient de betaling vooraf te gebeuren. Je ontvangt hiervoor de volgende werkdag een e-mail met een link naar onze betaalpagina. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel opgestuurd.

Bij afhaling in de winkel wordt het toestel vanaf de volgende werkdag gereserveerd gedurende 5 werkdagen. De betaling gebeurt ter plaatse bij de afhaling.

Uitgebreide specificaties

Camera
Ingebouwde flitser: Ja
Hoofdcamera: Triple
Hoofdcamera resolutie: 64+12+12+ToF - AF/DualOIS/3x Optical Zoom
Selfiecamera resolutie: 10
Connectiviteit
Besturingssysteem: Android 10
Datanetwerk: 4G
Dual SIM: Ja
SIM-kaart type: Nano SIM
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
NFC: Ja
GPS-functie: Ja
Weergave
Scherm type: Dynamic Amoled
Beeldschermdiagonaal: 7"
Schermresolutie: 1440x3200
Touchscreen: Ja
Geheugen
Opslagcapaciteit: 128GB
RAM-geheugen: 8GB
Max. grootte geheugenkaart: 1TB
Afmetingen
Breedte: 73,70 mm
Dikte: 7,80 mm
Hoogte: 161,90 mm
Extra info
Batterijcapaciteit:
4500Mah
Watervrij:
Ja
Stofvrij:
Ja

Verzekering tegen schade en diefstal

Geniet zorgeloos van je nieuwe toestel met onze vernieuwde serviceplannen. 
Vanaf € 6,99 per maand is uw toestel beschermd tegen volgende zaken:

 • Beschadiging
 • Val-, stoot- en waterschade
 • Elektronische en mechanische schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstal en beroving
 • Misbruik telefoonkosten en data na diefstal

Je kan deze verzekering afsluiten tijdens of na de aankoop van uw toestel. Vraag meer info in uw winkelpunt.

Actievoorwaarden

 • Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
 • Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
 • Bij aankoop van een toestel, via deze website of in een Telenet Center, krijgt de klant de vermelde korting.
 • De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.
 • Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.